Tigla metalica:

Datorita materiei prime de calitate superioară si a stratului de zinc, garantat de minim 275g/mp, țigla metalica de la Coilprofil conferă o durabilitate mare in timp, de peste 50 de ani, si o rezistenta buna în fata intemperiilor.

Țigla metalica are o greutate de ~5kg/mp, fiind mult mai ușoară decât țigla ceramica sau de beton, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scăzută a acoperișului are efecte favorabile asupra structurii clădirii, reducând costurile acesteia.

Țigla metalică, Metigla, de la Coilprofil este comercializata in 23 de culori din care 7 culori mate si 16 culori lucioase.

Ținând cont ca țigla metalică se comanda la dimensiunile optime pentru  forma acoperișului, montajul țiglei metalice este ca un joc de puzzle într-un timp  foarte scurt.

Materia prima:

Țigla metalica Metigla se obține prin profilarea tablei cu grosime intre 0.47 si 0.63 mm din otel zincat la cald, cu un conținut de zinc garantat de minim 275g/mp.

Astfel, tabla are o foarte mare rezistență la coroziune, un atribut foarte important pentru un produs de folosință îndelungată.

Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive: stratul de pasivizare, stratul primar si stratul exterior de poliester (SP 25um) sau poliester MAT (SPM 25 – 35um), într-o variata gama de culori.


Sistemul pluvial:

Sistemul pluvial, Metidro, de la Coilprofil este comercializat într-o gama de 12 de culori care să se potrivească cât mai bine fațadei locuinței dumneavoastră.

Sistemul pluvial este compus din 18 elemente care se îmbină perfect datorită finisajelor de bună calitate.

Pentru ca sistemul pluvial vine într-o gamă mare de culori și a faptului că este un sistem complet, este foarte adaptabil pentru toate tipurile de clădiri și preferințe.

Ținând cont că sistemul pluvial este foarte adaptabil și este un sistem complet, elementele sistemului se îmbină cu ușurință ceea ce înseamnă ca timpul de montaj este redus și ușor.

Garanția oferita pentru sistemul pluvial Metidro este de 15 ani, dar durata de viată este de peste 50 de ani.

Sistemul pluvial Metidro de la Coilprofil este realizat din tablă de otel prevopsită, în conformitate cu standardul EN 10169 – 1:2004, grosime 0,6 mm, galvanizata la cald cu 275 g Zn/mp, protejata pe ambele feţe cu un strat de pasivizare și acoperită cu vopsea Prelaq Nova în strat de 35 μm. Profilarea este făcută la rece.

 

Meniu
Meniu